• Svetovalka
  • Oprema
  • Ekipa


Cena storitve se oblikuje pred začetkom sodelovanja na podlagi specifičnih zahtev in potreb posameznega naročnika, pri čemer se upošteva:

Pokritost

Pri oblikovanju cene upoštevamo čas pripravljenosti, v katerem so svetovalci na razpolago in sprejemajo klice za naročnika. Nanjo vpliva tudi del dneva in dnevi v tednu, ki jih klicni center Odmev pokriva (npr. pokritost podnevi in med delovnikom je ugodnejša kot ponoči in ob koncu tedna).

Pričakovano število klicev

Obseg klicev, ki jih v času pokritosti pričakujete, je pomemben dejavnik pri oblikovanju ponudbe. S številom klicev cena storitve narašča, vendar je na posamezni kontakt nižja.

Vsebina storitve

Na ceno vpliva tudi vrsta storitve, ki jo želite nuditi svojim strankam. Ceno prilagodimo zahtevnosti storitve, ki jo za vas opravljamo (npr. tehnična podpora zahteva inženirja, zato se vrednoti drugače kot sprejem naročil).

Zahtevajte informativno ponudbo, ki jo bomo pripravili glede na vaše želje in potrebe podjetja. Ponudba je povsem neobvezujoča in vas bo prepričala, da odločitev za zunanji klicni center ni več povezana z visokimi stroški.